Calefacció i climatització

A DIDAC INSTAL·LACIONS posem a disposició dels nostres clients els millors professionals en el sector de les instal·lacions de calefacció i climatització a la província de Girona. Portem més de 20 anys realitzant instal·lacions de calefacció, consolidant-nos com una empresa líder de mercat.

Soms instal·ladors de calefacció i climatització autoritzats, a més de col·laboradors de les principals marques i fabricants de l’mercat. Desenvolupem tot tipus de projectes de calefacció i climatització en edificis residencials, edificis públics, locals comercials, oficines i edificis industrials.

Disposem de personal qualificat per a l’execució de projectes i treballs en instal·lacions de calefacció. A DIDAC INSTAL·LACIONS hem desenvolupat una filosofia empresarial singular, que imprimeix en cadascun dels nostres operaris dels principis bàsics de qualitat en els treballs, eficàcia, optimització de recursos i sentit de la responsabilitat, que genera en els nostres clients confiança.

Desde DIDAC INSTAL·LACIONS som conscients que mantenir l’excel·lència en els nostres serveis requereix la formació contínua dels nostres treballadors, és per això que apostem per la formació contínua dels nostres treballadors en matèria de noves tecnologies, tècniques i materials relacionats amb tots i cada un dels sistemes de calefacció existents al mercat.

Com instal·ladors de calefacció autoritzats podem oferir-li els següents serveis:

Instal·ladors de calefacció per radiadors
Instal·ladors de calefacció per terra radiant
Instal·lacions de climatització per conductes
Instal3lacions de climatització per expansió directe.
Revisió d’instal·lacions de calefacció
Reparació i manteniment d’instal·lacions de calefacció
Servei de reparacions urgents (24 hores a el dia)

Només treballem amb les millors marques de mercat en totes les nostres instal·lacions de calefacció; tubs i canonades, calderes i escalfadors, radiadors, dipòsits i acumuladors, etc. garantint totes les nostres instal·lacions de calefacció tant dels propis materials i elements, com en el muntatge dels mateixos.

Si voleu instal·lar calefacció a casa o negoci, o necessita assistència tècnica per a reparar la seva calefacció, o desitja contractar els nostres serveis de revisió i manteniment, contacti amb nosaltres per demanar més informació.